datebest.net - visit website and win smartphone!

Calendari de l'Agrupament

A continuació podreu trobar els calendaris trimestrals del nostre Agrupament. Es tracta d'un calendari marc aprovat pel Consell d'Agrupament i, tot i que ja vigilem que no passi, pot ser adaptat per les diverses Unitats segons les seves necessitats.

L'activitat principal són els "Caus", quan ens trobem al nostre local els dissabtes de 4 a 7 de la tarda per fer jocs, activitats, preparar excursions, etc.

Curs 12/13

Aquest és el calendari que tenim per davant...

AGOST
 
 Del 3 al 11 Campaments d'Estiu de Castors i Llops (Sant Llorenç de la Muga)
 Del 3 al 14 Campaments d'Estiu de Raiers (La Mola d'Amunt)
 Del ? al ? Campaments d'Estiu de Pioners 
  
SETEMBRE
 
 21 Últim cau 12/13
 28 i 29 Sortida de Passos (Sant Hilari, Cardedeu)

 

Campaments

Dos cops a l'any fem campaments, és a dir, sortides de més de dues nits.

Campaments de Setmana Santa. Aquest any seran del 28 al 31 de març de 2013. Es tracta de passar 4 dies de convivència amb la nostra Unitat, fent tota mena d'activitats a la natura. Es faran en una casa de colònies (El Pinar, Garraf).

Campaments d'Estiu. Dates per confirmar (principis d'agost). Aquest any cada Unitat prepara els seus campaments per separat. Seran entre 10 i 12 dies, segons l'edat, de convivència amb el grup. Són uns dies d'acampada a l'aire lliure per gaudir i conèixer el territori i la natura.

 

  • Unitats de Castors i Llops. Del 3 al 11 d'agost a Can Patllari (Sant Llorenç de la Muga, Alt Empordà). Campaments prop del pantà de Boadella, oberts a nens i nenes d'entre 6 i 12 anys.
  • Unitat de Raiers. Del 3 al 14 d'agost a La Mola d'Amunt (Sarroca de Bellera, Pallars Jussà). Campaments en plena natura del Pre-Pirineu català, oberts a nois i noies d'entre 12 i 15 anys.
  • Unitat de Pioners. Del ...? al ...? a...? [REUNIÓ DIMARTS 25 JUNY]

 

Aquest any cada unitat farà per separat els seus propis campaments. Tots seran per aquí Catalunya, després de que el 2010 féssim els campaments d'estiu a Sao Jacinto (Aveiro, Portugal) i el 2011 ens n'anéssim a Kristianstad (Skane, Suècia) per participar a la XXII Jamboree Mundial.

A l'apartat Documents us hi anirem penjant els dossiers d'informació.

 

Nous Videos

2890 vistas - 2 comentarios
2612 vistas - 0 comentarios
2570 vistas - 0 comentarios
2500 vistas - 0 comentarios