datebest.net - visit website and win smartphone!

Espai de pares

Aquí hi podreu trobar bona part de la informació que el Cau dóna als vostres fills i filles a través de papers o circulars, així com molta de la informació que s'envia també a través de la Llista del Cau.

Pares i mares: és el vostre espai!  

Documents

Àrea de descàrregues: documents, informació, presentacions, etc.

- Presentació de la reunió de pares sobre els Campaments Generals (PDF)
- Presentació de la Reunió de Pares, 22 de gener de 2010 (PDF
- Calendari del Segon Trimestre 2009-2010 (clica aquí
- Actualització de la Normativa General de l'Agrupament (clica aquí)
- Presentació de la Reunió de Pares, 6 de novembre 2009 (clica aquí)
- Presentació del Projecte Jamboree Suècia-2011 (clica aquí)
 
Per descarregar-vos el document podeu clicar amb el botó secundari sobre l'enllaç i escollir la opció "Desa l'enllaç com..." (en castellà "Guardar el enlace como...")

 

Inscriure's al Cau

Per estar convenientment apuntat com a soci i membre de l'Agrupament, cal haver omplert i entregat a Secretaria tot un seguit de papers per a que el minyó estigui legalment inscrit.

Els documents que cal tenir al dia per estar associat a l'Agrupament són:

Full d'Inscripció, Fitxa Mèdica, Full de Dades Bancàries, Cessió dels Drets d'Imatge i Autorització de les Activitats

Els trobareu tots junts en un PACK D'INSCRIPCIO (ZIP) que us hem preparat perquè us descarregueu i els ompliu.

S'han d'entregar signats a Secretaria.

 

Col·laboradors

Si teniu algun ofici, afició o habilitat que creieu que pot ser útil al Cau i el voleu posar a disposició de l'Agrupament: no ho dubteu, apunteu-vos a la llista de col·laboradors!

Ara mateix necessitem...

  • Pioners: estem remodelant el nostre Cau, hem de refer una paret (arrebossar o enguixar) i arreglar el terra (rajoles o parquet). Necessitem algú que en sàpiga, conegui el món de les obres o ens pugui aconsellar sobre què és millor que hi fem...

 

Llista del Cau

L'Agrupament Escolta Rocafort ha obert (Nov.09) una llista de correu, anomenada la "Llista del Cau".

Tots els pares i mares que volgueu podeu apuntar el vostre correu electrònic en aquesta llista per rebre els correus del Cau amb informació sobre les sortides, activitats, esdeveniments en que hi participa l'Agrupament, etc.

 

APUNTAR-SE A LA LLISTA DEL CAU

Per apuntar-se a la llista de correu intern del Cau, cal que sigueu pares, mares o tutors legals d'algun dels minyons del nostre agrupament.

Podeu fer-ho de tres maneres: 

  • Fent servir l'aplicació que trobareu al final de la pàgina.
  • Enviant-nos un correu electrònic a l'adreça del Cau (a.e.rocafort@hotmail.com) amb les vostres dades (nom i cognoms, de qui sou pares, la direcció a la que voleu rebre el correu) i nosaltres us inclourem a la llista. 
  • Si ja teniu un compte Google* podeu entrar a l'espai web del Grup de Pares (http://groups.google.es/group/pares-rocafort) i clicar l'opció de "Demana unir-te al grup" per cursar la vostra sol·licitud. No us descuideu d'adjuntar informació sobre qui sou i qui son els vostres fills o us haurem de denegar l'inscripció. 

 

BORRAR o CANVIAR L'ADREÇA DE CORREU

Si un cop que ja esteu subscrits a la Llista del Cau voleu donar de baixa o canviar la direcció de correu electrònic on rebeu la informació, envieu-nos un correu electrònic a l'adreça del Cau (a.e.rocafort@hotmail.com) amb la nova direcció a donar d'alta i/o la que volgueu donar de baixa.

 

(*) Un compte google és necessari per personalitzar el I-Google, tenir un correu GMail, un espai web a Google-Spaces, o tenir un Google-Groups. Si no disposeu d'aquest compte podreu rebre els correus de la llista sense cap problema, tot i que potser no teniu actives totes les possibilitats de la pàgina web del grup.

Subscriu-te a la Llista del Cau!

Grups de Google
Subscriu-te a Llista del AE Rocafort
Adreça electrònica:
Visita aquest grup

Nous Videos

2890 vistas - 2 comentarios
2612 vistas - 0 comentarios
2570 vistas - 0 comentarios
2500 vistas - 0 comentarios