datebest.net - visit website and win smartphone!

LLOPS

Els nens/es de 9 a 12 anys formen l'Estol de llops i s'organitzen per sisenes. Ambientats en la història de Mowgli dins "El llibre de les Terres Verges", de Rudyard Kipling, els llops treballen valors com la responsabilitat, el respecte i el companyerisme. 

Infants amb la imaginació al poder, creatius i amb fortes ganes de descobrir el món, dins l'estol viuran aventures i jugaran fins a cansar-se. Aprenent coses noves que els ajudin a crèixer, coneixeran la natura tot divertint-se i descobrint-la, conviuran amb els seus companys fent un munt d'activitats que aniran descobrint en el seu pas per l'Estol, tal i com va fer Mowgli.

 

El progrés del llobató

Dins de l'estol, si t'esforces i treballes de valent podràs assolir la Promesa de Llops. Será aleshores quan poguis portar el foular del teu cau amb un nus corredis i saludarás en les formacions i cerimonies amb la salutació de l'estol: els dits de la mà dreta ben estirats i separats, tot recordant les orelles del Llop que sempre esta alerta. 

D'altra banda, en el progrés personal del llop, hi ha tres etapes que es poden assolir:

- Petjada Baloo: l'etapa on es treballa l'integració.
- Petjada de Bagueera: etapa on es treballa la participació 
- Petjada d'Akela: etapa on treballas l'animació.


El seu lema "TANT COM PUC" indica la importància d'esforçar-se a fer les coses el millor que puguis, demanant ajuda a l'Estol, per aprendre noves coses, per ajudar els altres llops i a totes aquelles persones que ho demanin. Confiant en que de ben segur que cada dia es pot millorar!

 

 

Nous Videos

2890 vistas - 2 comentarios
2612 vistas - 0 comentarios
2570 vistas - 0 comentarios
2500 vistas - 0 comentarios