datebest.net - visit website and win smartphone!

On podeu trobar-nos?

L'Agrupament Escolta Rocafort té el seu local (que els escoltes anomenem "Cau") a la vila de Cardedeu, molt a prop de l'estació. És per aquest darrer motiu que molts minyons arriben al nostre Cau amb tren des de poblacions properes com Granollers, Llinars o Palautordera. Situat prou lluny de la conurbació barcelonina com per gaudir de la natura i l'espai agrícola-ramader de l'interior català, Cardedeu està molt ben comunicat a través de l'autopista (AP-7), els trens de rodalies de Renfe (C2) i diversos autobusos de línia regular.

 Agrupament Escolta Rocafort

C/ Girona, 4 (08440 Cardedeu)

a.e.rocafort@hotmail.com

Podeu visitar-nos la major part dels dissabtes, de 16h a 19h.

Situació del Cau

Cardedeu

La tranquila vila de Cardedeu, amb uns 15.000 habitants en el cens de 2007, està situada al bell mig de la depressió prelitoral catalana. Pertany a la subcomarca del Baix Montseny, comarca del Vallès Oriental, inclosa dins la província de Barcelona, una de les quatre províncies de la Comunitat Autònoma de Catalunya.

Envoltat de paratges naturals de gran interès medioambiental com el Parc Natural del Massís del Montseny o el Parc Natural del Montnegre-Corredor, la vila de Cardedeu combina el seu encant de poble gran amb la comoditat i els serveis d'una petita ciutat. Son molts els monuments d'interès que podreu trobar a l'interior de la vila, sobretot les diverses mostres d'art modernista que conformen la personalitat de Cardedeu: la Torre Lligué (Ajuntament), el Casal Daurella (Museu), Vila Paquita, la Torre Amat, el Parc dels Pinetons, el Cementiri...

I si veniu a Cardedeu no descuideu de provar els nostres Borregos, una pasta seca que és l'especialitat gastronòmica de la vila!

Nous Videos

2890 vistas - 2 comentarios
2612 vistas - 0 comentarios
2570 vistas - 0 comentarios
2500 vistas - 0 comentarios