datebest.net - visit website and win smartphone!

Què és això del "Rocafort"?

L'Agrupament Escolta Rocafort és una entitat d'educació en el lleure amb personalitat jurídica pròpia, reconeguda per la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya. També està reconegut per la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge (FCEG), per l'Asociación de Scouts De España (ASDE) i per l'Organització Mundial del Moviment Escolta (WOSM).

L'Agrupament Escolta Rocafort es va fundar al 1995 i ha treballat sempre pels infants i joves de Cardedeu. El seu principal objectiu és l'educació d'infants i joves entre els 6 i els 18 anys a través del mètode escolta i guia, fundat per Lord Baden-Powell. Aquest mètode es basa en l'educació en valors a través de l'acció social i el contacte amb la natura, intentant sempre "deixar el món millor del que l'hem trobat" en paraules del propi Baden-Powell.

L'A.E. Rocafort va formar part de la Germanor Escolta de Catalunya (GEC) i, després de la fusió amb Scouts Catalans de l'any 2001, va passar a formar part d'Acció Escolta de Catalunya (AEC) on continua avui en dia.

Què és l'Escoltisme?

L'Escoltisme és un moviment d'educació en lleure de caràcter mundial, regulat per la Organització Mundial del Moviment Escolta (WOSM, en anglès). Actualment formen part d'aquest moviment educatiu més de 30 milions d'escoltes arreu del món procedents de tots els continents i de gairebé tots els països.

La principal missió de l'Escoltisme és la formació en valors d'infants i joves aprofitant el temps de lleure. Per fer-ho utilitza com a eines principals l'acció social, el treball en equip i el contacte permanent amb la Natura.

Si us interessa saber-ne més, podeu anar a l'espai enciclopèdic Wiki-Roca d'aquesta web.

Nous Videos

2890 vistas - 2 comentarios
2612 vistas - 0 comentarios
2570 vistas - 0 comentarios
2500 vistas - 0 comentarios