datebest.net - visit website and win smartphone!

ROVERS

En el nostre Cau, el Clan de Ròvers està composat per tots aquells joves que ja han complert els 18 anys però que encara no actuen com a Caps al capdavant d'una Unitat. El seu lema "Ens impliquem" denota el canvi d'un ròver respecte a la seva etapa de pioner.

El principal objectiu que, en el nostre Agrupament, té el Clan de Ròvers és el de formar a futurs caps. Es podria dir que és un curs pont que tenen els joves per abandonar la seva postura de minyó i començar la seva nova etapa dins el Cau com a monitors i membres actius del Consell d'Agrupament. Per fer-ho els ròvers tenen tot un curs per aprendre a gestionar els problemes interns d'una Unitat, a dinamitzar el grup, a programar, a preparar activitats, a buscar terrenys d'acampada i tot aquest seguit de qüestions que els seràn tant útils un cop passin a ser definitivament caps d'unitat. 

Però això no és tot! Un ròver és un jove compromès amb la seva realitat social i intentarà millorar el seu entorn, participant activament i ajudant a organitzar i executar tots aquells projectes que cregui que poden millorar la situació. És per això que el Clan de Ròvers està sempre actiu, amb moltes idees i molts projectes entre mans.

Nous Videos

2890 vistas - 2 comentarios
2612 vistas - 0 comentarios
2570 vistas - 0 comentarios
2500 vistas - 0 comentarios